BLOG AYSUN WELLNESS

13 Sep 2017

Aysun (Cosmetics) heeft een geurloze nagellakremover die net zo effectief werkt als aceton, zonder de nadelen van aceton, zoals geur, droge huid en nagels, brandbaarheid, aantasten van verf (bij knoeien).
Bovendien hebben de gebruikte grondstoffen een 2 tot 3 maal lagere “trans-dermale penetratie” dan aceton, hetgeen betekend dat het product veel minder wordt opgenomen door de huid.
Het product heeft een lage toxiciteit, is niet irriterend voor de huid en heeft een moisterizing effect.
Het product is, zoals veel cosmetische producten, wel irriterend voor de ogen...

31 May 2016

In de voorgaande blog’s hebben omschreven welke oliën er zoal zijn en waar een goede  natuurlijke olie aan moet voldoen.

Vorige maand hebben we aangegeven dat, om een goede massage olie te krijgen, er bijvoorbeeld jojobaolie nodig is als bijmenging.

Er zijn diverse massagetechnieken, waarbij aroma’s van zuivere etherische olie, een essentieel

onderdeel zijn. De geuren zijn of heel persoonlijk of specifiek per behandeling. Om die reden biedt Aysun-Wellness niet de kant en klare olie aan met etherische olie er in. Juist ook omdat de variatie zo groot is....

15 Apr 2016

In de zoektocht naar een zo natuurlijk mogelijke massageolie, kiezen sommige masseurs er voor om voor de zuivere amandel of druivenpit olie te gaan.

Als je de goede kwaliteit hebt gevonden heb je een mooie natuurlijk olie. En de olie werkt voor een massage alleen maar als medium. De olie heeft geen effect op de spieren.

Dus waarom dan toch een massageolie of mengsel kiezen?

In een goede massageolie is naast de natuurlijke basis olie ook Jojoba-olie aanwezig.

De jojobaolie zorgt dat massageolie goed verspreidt wordt en langzaam diep in de huid wordt opgenomen waardoo...

25 Feb 2016

Voor de massages kunnen diverse intermediairs gebruikt worden.

  • Plantaardige olie

  • Minerale olie

  • Plantaardige gel

  • Lotion

  • Aqua gels

  • Bijenwas

Elk van deze typen producten heeft zijn voor- en nadelen. Primair is het een keuze van de masseur, waar hij/zij graag en prettig mee werkt.

 

Plantaardige olie – hiervan zijn veel verschillende types, Amandelolie en noten vrije olie bijna allemaal in combinatie met Jojobaolie. Van belang bij deze olie is dat er “voldoende” jojobaolie in wordt gemengd. Jojoba is eigenlijk een vloeibare was, die een h...

7 Jan 2016

Aysun-wellness is een nieuw merk op de markt van o.a. massageproducten. En al je het aantal aanbieders bekijkt, is de vraag of we nog iets kunnen toevoegen aan dit ruime aanbod. En na veel rond vragen en kijken is het antwoord volmondig: JA.

 

Er zijn voor Aysun een aantal basis regels: De gebruikte grondstoffen moeten plantaardig zijn, zo natuurlijk mogelijk (zonder veel al dan niet chemische processen) en ze mogen niet op dieren zijn gestest.

 

Daarnaast is er de verpakking en etikettering. De verpakking moet recyclebaar zijn, maar wel een mooie cosmetisch uitstra...

18 Dec 2015

Magnesium is een mineraal dat het lichaam hard nodig heeft.

 

Er zijn ruim 300 processen in het lichaam die magnesium gebruiken. De natuur en dus ook het menselijk lichaam doet geen dingen die niet nodig zijn. Dus die magnesium is een noodzaak, geen luxe.

 

Geschat wordt dat ruim de helft van de bevolking een tekort heeft aan magnesium.

Als deze processen minder goed verlopen door gebrek aan magnesium ontstaan klachten die niet altijd direct zij  te herleiden aan magnesiumgebrek.

 

Kramp in de spieren, natrium/kalium balans in de cellen, herstel van spieren zijn een he...

Please reload

BLOG

May 31, 2016

Please reload

ARCHIEF
Please reload