MASSAGE 

PRODUCTEN

Massage Gel Neutral

Een uniek product in de markt. Deze gel, die anders dan de meeste gels, niet op water basis is, maar op olijfolie basis, is zuinig in gebruik, voorkomt weg lopende olie en zodra u begint met masseren gedraagt de gel zich als een olie, die lang smeerbaar is, geen geur heeft en niet plakt. Speciaal geschikt voor sportmassage, omdat u direct kunt tapen. Omdat de gel niet druipt, is deze ook zeer geschikt voor schoonheidsspecialistes. Vlekt niet en is makkelijk uit en afwasbaar.

 

 

Massage Gel Lavendel

Een variant op de Neutral Gel versie. Toevoeging een lage dosering lavendelolie, geeft een heerlijk lichte lavendelgeur af.

 

 

Foot Gel

Net als de massage gel een watervrije gel op basis van Olijfolie. Door de verhoudingen in de samenstelling iets aan te passen is deze gel bij uitstek geschikt voor een voetmassage (na een pedicure behandeling). De gel trek goed in de huid, ook van de voeten.

De voeten voelen nadien niet vet aan (waardoor uw voeten niet glijden in de schoenen).

 

 Massageolie Classic  

Een standaard massageolie o.b.v. Amandelolie, Jojoba-olie en natuurlijke vitamine E. Een fijne massageolie, prettig in gebruik voor masseur en klant. De olie wordt reukloos geleverd. De olie laat zich goed mengen met etherische olie.

 

 

Massageolie Nutfree

Een olie geschikt voor mensen met een ernstige noten allergie o.b.v Safflowerolie, Abrikozenpitolie, Avocado-olie, Jojobaolie, Olijfolie, Druivenpitolie en natuurlijke vitamine E. Deze olie onderscheid zich ook van de classic door een ander een iets “drogere” samenstelling. Zeer geschikt voor een normale tot vette huid en zeer huidvriendelijk. Ook deze olie laat zich goed mengen met etherische olie.

 

 

Massageolie Relaxing

Een variatie van de classic olie, maar met toevoeging van een NanoCacao. Deze nanoCacao. Dit zorgt voor een ontspannend effect van de huid, doordat het de canabis receptoren in de huid activeert.

 

 

Massageolie Hotstone

is zoals de naam aangeeft, speciaal voor de hotstone massages. O.b.v. Zonnebloemolie, jojobaolie en natuurlijke vitamine E.

Omdat de temperatuur van de olie bij gebruik hoger is dan bij een normale massage, is ook het effect op de huid anders. Door de hogere temperatuur gaan de poriën meer openstaan en is de Massageolie Hotstone prettiger in gebruik.

 

 

Masageolie Classic Washable

Door toevoeging van een PEG vrije, plantaardige  emulgator nog beter uitwasbaar dan de classic. Alhoewel er geen problemen bekend zijn met de uitwasbaarheid van de Massageolie Classic, kan het zijn dat, als de was cyclus kort is, de extra toevoeging van de emulgator een pré is.