top of page
Spa and Wellness

natuurlijk

genieten

Wellnessproducten

Natuurlijke massageolie

Aysun Wellness heeft een breed assortiment aan natuurlijk wellnessproducten. Van natuurlijke massageolie tot sauna opgietmiddel: wij zijn dé leverancier voor jouw wellnessproducten

Alle massageolie van Aysun Wellness zijn op basis van alleen natuurlijk ingrediënten en bevatten een rijke hoeveelheid aan vitamine E. Ontspannende olie, sportmassageolie of een klassieke olie; de massageolies van Aysun Wellness zijn een fijne amice bij jouw massagetechnieken. Het belangrijkste is om te kiezen voor een olie die samensmelt met de behoefte van je klant. Of het nu gaat om ontspanning, het losmaken van spieren of het behouden van een zachte en stevige huid: door de samenstelling van oliën op natuurlijke basis is er altijd een massageolie die past.

Voor iedere huid een geschikte olie

Een warme deken voor de huid, een gevoel van tederheid en delicatesse: massageoliën hebben meerdere eigenschappen om ons te verleiden. Door de lichte aroma’s en weldadige eigenschappen van Aysun Wellness massageproducten is er voor iedere huid een geschikte olie te vinden. De zachte massageoliën van Aysun hebben een verzorgende werking en versterken de effecten van een massage, waardoor lichaam en geest één worden en zich heerlijk kunnen ontspannen. De oliën van Aysun Wellness voelen prettig aan op de huid en hebben geen doordringende geur. Ze blijven altijd goed smeren bij minimaal gebruik. Dit is fijn voor de klant, maar ook voor jou als masseur. Wanneer je klaar bent met de massage voelt je klant zich als herboren.

Sauna opgietmiddel; in iedere gewenste geur

Laat je gasten de sensatie van het opgieten beleven met Aysun Sauna Infusion en maak van een saunabezoek een heerlijke ervaring voor lichaam en geest. De etherische oliën in Aysun Sauna Infusion zorgen ervoor dat de saunabeleving intenser wordt en door de hogere luchtvochtigheid en extra warmtedeeltjes krijgt de huid aangename prikkels waardoor het zweten extra wordt gestimuleerd. Aysun Wellness Sauna Infusion producten geven een extra dimensie aan saunabezoeken. Iedere geur heeft zijn eigen eigenschap; van sommige geuren krijg je energie terwijl je van andere geuren juist ontspannen en rustig wordt. Hierin kan je klant zelf een keuze maken. Bij ons kun je kiezen uit de geuren dennen, eucalyptus, eucamint of lavendel. Heerlijk en ontspannend!

Image by Seth Doyle

Oppervlakte reiniging

Wanneer je klaar bent met een behandeling of je gasten hebt kunnen laten genieten van een heerlijk saunabezoek, moet de oppervlakte natuurlijk gereinigd worden. Ook daarvoor hebben wij álles in huis. Neem eens een kijkje bij onze hygiëneproducten.

Productlijst

Aysun Wellness levert ook een assortiment standaardproducten die je helpen om een optimaal resultaat te krijgen bij het verzorgen van jouw klanten.

Aysun Wellness  Aloe vera gel

Aloë Vera Gel

Verkrijgbaar in:
250ml

Een heerlijk zachte aloë vera gel voor het verzachten van een beschadigde huid.

Aysun Wellness Classsic massageolie

Massageolie Classic

Verkrijgbaar in:
250ml / 500ml / 1000ml

De klassieke massageolie van Aysun Wellness is op basis van amandelolie (babyolie), verrijkt met minimaal 10% jojobaolie en een natuurlijke vitamine E. De olie heeft een lange verwerkingstijd en trekt goed in de huid. Plakt niet en is geurloos.

Aysun Wellness massageolie Nutfree

Massageolie Nutfree

Verkrijgbaar in:
250ml / 500ml / 1000ml

De massageolie nut free van Aysun Wellness is gebaseerd op een mengsel van notenvrije, natuurlijke oliën, minimaal 10% jojobaolie en een natuurlijke vitamine E. De olie heeft een lange verwerkingstijd en trek snel in de huid.

Aysun Wellness massageolie Sport

Massageolie Sport  

Verkrijgbaar in:
250ml / 500ml / 1000ml

De massageolie sport van Aysun Wellness bevat een mengsel van natuurlijke oliën en geselecteerde etherische oliën. Speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van spierherstel en om de doorbloeding te stimuleren.

Aysun Wellness Druivenpit massageolie

Massageolie Druivenpit

Verkrijgbaar in:
250ml / 500ml / 1000ml

De massageolie met druivenpit van Aysun Wellness bevat een rijke hoeveelheid vitaminen C, D en E. Deze helpen bij het verminderen van de droge huid, rimpels en littekens. In combinatie met een grote hoeveelheid aan vetzuren zorgt dit voor een verbeterde huidstructuur waardoor de huid meer vocht vasthoudt. Dit helpt om een sterkere, soepele huid te krijgen.

Aysun Wellness Amandelolie

Amandelolie

Verkrijgbaar in:
250ml / 1000ml

De amandelolie van Aysun Wellness is een natuurlijke olie zonder enige toevoegingen.

Aysun Wellness Massage gel

Massage gel Neutral

Verkrijgbaar in:
100ml

is een aangename, goed en lang smeerbare gel op basis van een olijfolie derivaat, die goed en verzacht. Drupt niet De neutrale, geurloze massagegel van Aysun Wellness is een aangename, goede en lang smeerbare gel. De gel is ontwikkeld op basis van een olijfolie derivaat, waardoor het de huid goed hydrateert en optimaal verzacht. De gel drupt niet en loopt niet direct uit. Dit voorkomt vlekken op textiel. Nog een bijkomend voordeel: de gel plakt niet.  door de gel loopt deze niet direct uit. Geeft geen vlekken op textiel en plakt niet

aysun-symbol.png

Massage gel Lavendel

Verkrijgbaar in:
100ml

De massagegel met lavendelgeur van Aysun Wellness is een aangename, goede en lang smeerbare gel. De gel is op basis van een olijfolie derivaat, waardoor het de huid goed hydrateert en optimaal verzacht. De gel drupt niet en loopt niet direct uit. Dit voorkomt vlekken op textiel. Nog een bijkomend voordeel: de gel plakt niet.

Aysun Wellness Sauna Dennen infusion

Sauna Infusion Dennen

Verkrijgbaar in:
500ml / 5L

Aysun Wellness heeft een heerlijk opgietmiddel voor de sauna ontwikkeld met een verfrissende dennengeur.

Aysun Wellness Sauna Eucalyptus infusion

Sauna Infusion Eucalyptus

Verkrijgbaar in:
500ml / 5L

Aysun Wellness heeft een verfrissend opgietmiddel voor de sauna ontwikkeld met eucalyptus voor het verruimen van de neus en luchtwegen.

Aysun Wellness sauna Eucamint infusion

Sauna Infusion Eucamint

Verkrijgbaar in:
500ml / 5L

Aysun Wellness heeft een aangenaam opgietmiddel voor de sauna ontwikkeld met eucalyptus en mint voor een zachte en verfrissende ervaring. 

Aysun Wellness Sauna lavendel infusion

Sauna Infusion Lavendel

Verkrijgbaar in:
500ml / 5L

Aysun Wellness heerlijk opgietmiddel voor de sauna ontwikkeld met lavendel voor een rustgevende en ontspannende saunabeleving.

Aysun Wellness Magnesiumvlokken

Magnesium Flakes

Verkrijgbaar in:
1000ml / 4000ml

Gebruik de magnesiumvlokken van Aysun Wellness in een voetbad ter opname van magnesium via de huid. Goed voor je gezondheid!

Aysun Wellness magnesium spray (olie)

Magnesium Spray (Magnesium “olie”)

Verkrijgbaar in:
150ml / 250ml

Gebruik de magnesium spray van Aysun Wellness ter bestrijding van kramp en ter ondersteuning van het spierherstel.

bottom of page