top of page
Manicure

handen om

van te houden

Hand- en nagelverzorging

Hand- en nagelproducten

voor professionele manicure

Mooie en verzorgde handen en nagels zijn hét ‘visitekaartje’ dat je altijd bij je draagt. Ze zijn continue aan het werk, maken contact, houden vast en raken aan. Ze zijn eigenlijk altijd en voor iedereen zichtbaar. Het is daarom belangrijk om handen en nagels te voeden, verzorgen en te verwennen met natuurlijke ingrediënten en een beetje extra aandacht en liefde

Onze nagellakremover; daar komen je klanten voor terug

Alleen het beste is goed genoeg voor je klanten en met de nagel- en handverzorging van Aysun Wellness zijn mooie en gezonde nagels en handen vanzelfsprekend. Met de nieuwe Aysun Wellness nagelproducten wordt de schoonheid van de maan aan nagels doorgegeven. En – niet geheel onbelangrijk – met de verleidelijke geur van lotusblossom waan je jezelf even in een exotische bloementuin. Eindelijk een nagellakremover die wél lekker ruikt, je huid en nagels verzorgt én hydrateert. Daar komen je klanten voor terug.

Verzorgde handen en nagels

De Aysun Wellness hand- en nagelproducten zijn speciaal op elkaar afgestemd om een optimaal resultaat te geven. De Lotusblossom Nailpolishremover maakt de nagels op een zachte, effectieve manier schoon terwijl de Lotusblossom Skin & Nail Oil de nagelriemen verzorgt en verzacht. Na de behandeling krijgen de handen en vingers een intensieve verzorging met de Cannabis Sativa Revitalising Oil. Jij én jouw klanten merken het verschil met mooie, zachte en verzorgde handen en nagels als resultaat.

Blue Nails on Green

Een compleet pakket hand- en nagelproducten

Naast de verzorgende hand- en nagelproducten van Aysun Wellness hebben we ook acrylverwijderaar, gelremover en verschillende hygiëneproducten om je het complete pakket te bieden. Alle tools om de handen en nagels van jouw klanten te verzorgen en te verwennen. En wist je dat alle hand- en nagelproducten ook gebruik kunnen worden voor de pedicure? Ideaal!

Productlijst

Aysun Wellness levert ook een assortiment standaardproducten die je helpen om een optimaal resultaat te krijgen bij het verzorgen van jouw klanten.

Aysun Wellness Acrylverwijderaar

Acrylverwijderaar

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

Onze acrylverwijderaar verwijdert gemakkelijk de acryllak van de nagels.

Aysun Wellness BrushCleaner

Brush Cleaner

Verkrijgbaar in:

100ml / 250ml / 500ml 1000ml

De Brush Cleaner is een superfijne vloeistof voor het reinigen van acrylkwastjes.

Aysun Wellness Gelcleaner

Gel Cleaner

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

De cleaner reinigt en ontvet de gelnagel en nagelplaat.

Aysun Wellness Lotusblossom Nailpolishre

Aysun Lotusblossom Nailpolishremover

Verkrijgbaar in:
100ml / 1000ml

De Lotusblossom Nailpolishremover van Aysun Wellness is een zeer milde, effectieve nagellakremover met een verzorgend effect en de verleidelijke geur van lotusbloesem. De hoogwaardige en unieke duurzame samenstelling bevordert de gezondheid doordat het onnodige prikkeling of irritatie van de huid, ogen of luchtwegen voorkomt. Hierdoor is de remover uitermate geschikt voor een veilig en langdurig gebruik.

Aysun Wellness Nagerlcleaner

Nagellakremover met Aceton

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

Een krachtig oplosmiddel voor het verwijderen van nagellak. De remover is op basis van aceton en bevat amandelolie.

Aysun Wellness Nagelcleaner zonder aceton

Nagellakremover zonder Aceton

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

Een zachte nagellakremover met een milde reiniging voor het verwijderen van nagellak. De remover is op basis van ethylacetaat en bevat glycerine.

Aysun Wellness Gelcleaner

Gellak remover

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

De remover verwijdert gemakkelijk de gel nagellak van de nagels.

Aysun Wellness UV cleaner

UV Cleaner

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

Gebruik de UV-cleaner voor het reinigen van de nagels en het verwijderen van de plaklaag na een nagelbehandeling.

Aysun Wellness lotusblossom skin & nail oil

Aysun Lotusblossom Skin & Nail Oil

Verkrijgbaar in:
10ml / 30ml / 100ml

Aysun Lotusblossom Skin & Nail Oil is een eersteklas olie met de verleidelijke geur van lotusbloesem. De hoogwaardige, duurzame en natuurlijke ingrediënten geven een intensieve verzorging, verzachten de nagelriemen en helpen om scheuren te voorkomen, waardoor nagelriemen en nagels gezond blijven.

Aysun Wellness Cannabis Oil

Aysun Cannabis Sativa Revitalising Oil

Verkrijgbaar in:
100ml

Onze Aysun Cannabis Sativa Revitalising Oil is rijk aan GLA (gamma linoleenzuur) en zorgt voor een uitstekende huidrevitalisatie. De hoogwaardige, natuurlijke en duurzame ingrediënten geven een intensieve verzorging van de huid en helpen om kloofjes en scheuren te voorkomen. Hierdoor voelt de huid zachter en gezonder aan. De cannabisolie van Aysun Wellness staat erom bekend dat het de poriën niet verstopt, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en biedt superieure hydratatie waardoor je huid zacht aanvoelt en er soepel uitziet. De olie is zeer geschikt voor handen, voeten en het gezicht.

Aysun Wellness Nagelcleaner

Nagel Cleaner

Verkrijgbaar in:
100ml / 250ml / 500ml 1000ml

De nagel cleaner reinigt en ontvet de nagelplaat voor een goede hechting en een langdurig resultaat.

Aysun Wellness Amandelolie

Amandelolie

Verkrijgbaar in:
250ml / 1000ml

De amandelolie van Aysun Wellness is een natuurlijke olie zonder enige toevoegingen. 

Aysun Wellness Magnesium lotion

Massage gel Neutral

Verkrijgbaar in:
100ml

De neutrale, geurloze massagegel van Aysun Wellness is een aangename, goede en lang smeerbare gel. De gel is ontwikkeld op basis van een olijfolie derivaat, waardoor het de huid goed hydrateert en optimaal verzacht. De gel drupt niet en loopt niet direct uit. Dit voorkomt vlekken op textiel. Nog een bijkomend voordeel: de gel plakt niet. 

aysun-symbol.png

Massage gel Lavendel

Verkrijgbaar in:
100ml

De massagegel met lavendelgeur van Aysun Wellness is een aangename, goede en lang smeerbare gel. De gel is op basis van een olijfolie derivaat, waardoor het de huid goed hydrateert en optimaal verzacht. De gel drupt niet en loopt niet direct uit. Dit voorkomt vlekken op textiel. Nog een bijkomend voordeel: de gel plakt niet.

bottom of page