LEVERANCIER MASSAGE OLIE

Aysun-Wellness is leverancier van de beste massage olie voor zowel particulieren als professionele massagesalons. Onze massageproducten staan bekend om de hoge kwaliteit en worden geleverd in een handzame en gebruiksvriendelijke verpakking. U kunt onze massage olie in een brede en stabiele fles inclusief pomp verwachten. Zo knoeit u minder bij het omzetten van de pomp.

 

 

Aysun-Wellness: dé leverancier van kwalitatieve massage olie

Als leverancier van wellness producten, hebben wij een breed assortiment massageolie voor onze klanten beschikbaar. Zo heeft u bij ons de keuze uit:

 

  • Massageolie Relaxing;

  • Massageolie Nutfree;

  • Massageolie Hotstone;

  • Massageolie Classic;

  • Massageolie Classic Washable.

 

We hebben iedere soort massageolie speciaal ontwikkeld met uw wensen in ons achterhoofd. Zo vindt u in onze webshop altijd een soort massage olie die precies bij u past. Met onze unieke Massageolie Nutfree is bijvoorbeeld geschikt voor mensen met een milde tot ernstige noten allergie. Het heeft ook een iets ‘drogere’ samenstelling ten opzichte van onze klassieke olie. Hierdoor is deze olie ook een goede optie voor mensen met een wat vettige huid. Daarnaast staat deze Massageolie Nutfree bekend als zeer huidvriendelijk en is hij goed mengbaar met etherische olie.

 

 

 Bestel onze huisvriendelijke massage oliën online

In de overzichtelijke webshop kunt u veilig via iDEAL  of PayPal uw bestelling afrekenen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel op een gewenst adres wordt afgeleverd. Zo kunt u direct genieten van de heerlijk ontspannende massage oliën van een betrouwbare leverancier als Aysun-Wellness. Heeft u nog vragen over onze producten, dan kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010-5248624.