VERWARMENDE MASSAGE OLIE

Een verwarmende massage olie vindt bij Aysun-Wellnes. Wij hebben namelijk verschillende massageoliën, uiteenlopend van sportoliën tot oliën met een sterke geur tot een ontspannende olie. Al onze oliën zijn op natuurlijke en plantaardige basis en zijn niet getest op dieren. Dit geldt ook voor onze grondstoffen. Zo bent u zeker van een kwalitatief hoogstaande maar ook eerlijke olie.

 

 

Een verwarmende massage olie voor een rustgevende massage

Een verwarmende massage olie kan een hele rustgevende werking geven, niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw huid. Vaak wordt een verwarmende massage olie gebruikt in combinatie met een hotstone massage. Dit is een massage met hete stenen. Hier is ook een speciale massageolie voor. Dit is de Massageolie Hotstone. Deze bestaat voornamelijk uit zonnebloemolie, jojoba-olie en van nature vitamine E. De temperatuur is bij deze olie hoger dan bij ander oliën, daardoor is het effect op de huid ook anders. De poriën gaan namelijk open staan en zo kunt u deze verwarmende massage olie beter gebruiken en werkt deze perfect in combinatie met een hotstone massage.

 

 

Een breed assortiment

Naast verwarmende massage oliën hebben we ook vele andere massageoliën in ons assortiment. Bijvoorbeeld een notenvrije olie voor mensen met een notenallergie, of een sportolie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor sauna producten en reinigingsproducten. Neem eens een kijkje in de webshop!