UITWASBARE MASSAGEOLIE

Uitwasbare massageolie is een ideale oplossing! Vlekken van gewone massageolie in kleding gaat er namelijk vaak maar lastig uit. Daarom hebben wij een uitwasbare massageolie ontwikkeld. We vinden het erg belangrijk om goed naar de behoeften van masseurs te luisteren en hierop in te spelen. Daarom blijven we nieuwe, onderscheidende producten ontwikkelen. Denk hierbij ook aan praktische, en goed doordachte verpakkingen. Want de kwaliteit van de olie is belangrijk, maar de verpakking ook!
 

Uitwasbare massageolie gemakkelijk online bestellen

Uitwasbare massageolie en andere spullen voor in de massagesalon haalt u natuurlijk in de groothandel. Maar, heeft u weleens aan een online groothandel gedacht? Het heeft alle voordelen van een groothandel, maar dan online. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook nog eens tijd! Bij Aysun-Wellness vindt u massageolie die door toevoeging van een plantaardige, PEG vrije emulgator, nog beter uit te wassen is dan de Massageolie Classic. Er zijn echter zelden problemen met de uitwasbaarheid van de Massageolie Classic; maar de toevoeging van de emulgator heeft hier wel een positief effect op.
 

Bestel direct online

Twijfel niet langer en haal uw oliën en reinigingsmiddelen bij Aysun-Wellness! Bestel direct uw uitwasbare massageolie online en betaal veilig via iDEAL of PayPal. Heeft u nog vragen over onze producten, werkwijze of levering? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-5248624.