SPORTOLIE

Een goede sportolie kunt u vinden in de webshop van Aysun-Wellness. Wij leveren massageoliën van hoge kwaliteit. Wij hebben namelijk een onderzoek gehouden onder professionele masseurs om erachter te komen wat de beste basis is voor verschillende oliën, en zo een aanbod te creëren zodat er voor iedereen een goede olie te vinden is.

 

 

Na het sporten een massage met een goede sportolie

Na een intensieve sport is het belangrijk om uw spieren rust te geven zodat ze kunnen herstellen. Helaas lukt dat niet altijd, en kunnen er blessures ontstaan. Om uw spieren toch te laten herstellen, kunt u een massage met een goede sportolie doen. En deze oliën vindt u in onze webshop!

  • Massage Gel Neutral: dit is een gel die zich gedraagt als een olie. Het vlekt niet, is kleurloos en is dus erg geschikt voor een sportmassage, omdat u na het insmeren direct kunt beginnen met tapen. Daarnaast is de olie makkelijk uit- en afwasbaar.

  • Massageolie Sport: deze sportolie bevat etherische oliën. Deze zorgen ervoor dat blauwe plekken sneller verdwijnen door een betere doorbloeding van de huid

 

 

Natuurlijke oliën

Bij Aysun-Wellness bent u ervan verzekerd dat u een natuurlijke olie in huis haalt. Zo zijn al onze oliën op plantaardige basis, en zijn ze ook nog dierproefvrij. Ook onze grondstoffen zijn natuurlijk, plantaardig en dierproefvrij. Heeft u vragen over een product? Bel dan naar 010-5248624.