SPORTMASSAGE OLIE

Een effectieve sportmassage olie vindt u in de webshop van Aysun-Wellness. Er zijn veel verschillende soorten massages, bijvoorbeeld ter ontspanning of een sportmassage. Deze sportmassages worden voornamelijk gedaan om uw spieren los te maken of een blessure te voorkomen of te verhelpen. Hiervoor zijn ook speciale soorten oliën.

 

 

Een goede sportmassage doe je met een speciale olie

Voor een doelgerichte sportmassage heb je een speciale olie nodig. Bij Aysun-Wellness heeft u ruime keuze uit verschillende massageoliën. In ons assortiment hebben we de volgende sportmassage oliën:

  • Massageolie Sport: een sportmassage olie met etherische oliën die het herstel van uw spieren ondersteunen. Daarnaast zorgt deze olie ook voor een betere doorbloeding van de huid waardoor blauwe plekken sneller verdwijnen.

  • Massage Gel Neutral: een gel die zich gedraagt als een massageolie zodra het in aanraking komt met uw huid. Deze olie is lang smeerbaar, is geurloos en plakt niet. Ook trekt het snel in waardoor u meteen kunt beginnen met tapen.

 

 

Magnesium spray bij gevoelige spieren

Na het sporten kunnen uw spieren gevoelig zijn. Om daar snel weer vanaf te komen kunt u ook magnesium spray bestellen in onze webshop. Deze heeft ook direct effect bij kramp en gewrichtspijn met verkalking als oorzaak. Deze magnesium spray en sportmassage olie kunt u bestellen in de webshop! Heeft u nog vragen over een van onze producten? Dan kunt u bellen naar 010-5248624.