Aysun - Geurloze Nagellak remover

September 13, 2017

 

Aysun (Cosmetics) heeft een geurloze nagellakremover die net zo effectief werkt als aceton, zonder de nadelen van aceton, zoals geur, droge huid en nagels, brandbaarheid, aantasten van verf (bij knoeien).
Bovendien hebben de gebruikte grondstoffen een 2 tot 3 maal lagere “trans-dermale penetratie” dan aceton, hetgeen betekend dat het product veel minder wordt opgenomen door de huid.
Het product heeft een lage toxiciteit, is niet irriterend voor de huid en heeft een moisterizing effect.
Het product is, zoals veel cosmetische producten, wel irriterend voor de ogen.

De geurloze nagellakremover is eventueel beschikbaar in 2 aangename geuren (Orange of Cherry).
Niet langer de stank van aceton door de hele ruimte. En bovendien geen uitgedroogde huid en nagels en veel minder brandgevaarlijk.
Bovendien kunt u deze nagellakremover ook gebruiken voor het verwijderen van bepaalde type Gelnagellak. U moet net als met aceton, deze remover ca. 35 minuten in laten werken, maar omdat de remover nauwelijks verdamp blijft hoeft u niet extra veel te gebruiken. U behandeld de gelnagellak net als u voor aceton zou doen, u kunt het wattenschijfje gewoon op de nagel laten liggen, zonder stank of uitgedroogde huid.
In de grafiek kunt u zien dat de effectiviteit en applicatie van de 2 producten gelijk is, maar dat de Geurloze nagellakremover veel zachter is en veel minder een uitdrogend effect heeft.

Vanzelf is de geur helemaal niet te vergelijken.

 

 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square