Wat onderscheid Aysun-Wellness van haar concurrenten

January 7, 2016

Aysun-wellness is een nieuw merk op de markt van o.a. massageproducten. En al je het aantal aanbieders bekijkt, is de vraag of we nog iets kunnen toevoegen aan dit ruime aanbod. En na veel rond vragen en kijken is het antwoord volmondig: JA.

 

Er zijn voor Aysun een aantal basis regels: De gebruikte grondstoffen moeten plantaardig zijn, zo natuurlijk mogelijk (zonder veel al dan niet chemische processen) en ze mogen niet op dieren zijn gestest.

 

Daarnaast is er de verpakking en etikettering. De verpakking moet recyclebaar zijn, maar wel een mooie cosmetisch uitstraling hebben en geschikt zijn voor de inhoud. Aysun-Wellness heeft daarom gekozen voor PET verpakkingen. Glas was nog beter geweest, maar dat is erg onpraktisch. PET heeft een hoge barrière werking voor zuurstof, veel hoger dan bijvoorbeeld PE, zodat de olie niet onnodig oxideert. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een brede lage fles, die stabiel blijft staan, ook als hij bijna leeg is en altijd voorzien van een pompje. Geen geknoei met het overzetten van een pompje, dus. Alleen de grote verpakking van 5 liter is voorlopig nog PE. Om twee redenen: als een praktijk een 5 L can inkoopt zal de doorlooptijdkort zijn en een “mooie” 5 liter PET verpakking is niet goed verkrijgbaar.

 

Dan de etikettering. We hebben bewust gekozen voor een mooie uitstraling, een uitstraling die iets toevoegt aan uw praktijkruimte. Te veel producten zijn haast als “Chemische producten” verpakt en daarmee doet u uw praktijk te kort. Een mooi etiket met de juiste en complete informatie.

 

 

 

Met de Aysun-Wellness productlijn heeft u goede producten in een goede verpakking met een fraaie uitstraling.

 

En de productlijn zal de komende tijd uitgebreid worden met een serie onder de naam Aysun-Cosmetics. Een productlijn met huid en haar verzorgingsproducten, die u mooi als aanvulling in praktijk kunt verkopen.

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square