De ideale massageolie.

April 15, 2016

In de zoektocht naar een zo natuurlijk mogelijke massageolie, kiezen sommige masseurs er voor om voor de zuivere amandel of druivenpit olie te gaan.

Als je de goede kwaliteit hebt gevonden heb je een mooie natuurlijk olie. En de olie werkt voor een massage alleen maar als medium. De olie heeft geen effect op de spieren.

Dus waarom dan toch een massageolie of mengsel kiezen?

In een goede massageolie is naast de natuurlijke basis olie ook Jojoba-olie aanwezig.

De jojobaolie zorgt dat massageolie goed verspreidt wordt en langzaam diep in de huid wordt opgenomen waardoor de huid na de massage zacht en gehydrateerd aanvoelt.

Doordat wij een hoog percentage jojobaolie toevoegen, heeft onze massageolie ook een goed effect op de huid. Jojobaolie

geeft de huid namelijk meer soepelheid en elasticiteit.

Daarnaast is het van belang dat er wat vitamine E wordt toegevoegd als (natuurlijke) anti-oxidant. Die vitamine E zorgt er voor dat de olie niet of minder oxideert, waardoor deze ook reukloos blijft. Daarnaast werkt de vitamine E ook op de huid als anti-oxidant en helpt het de huid soepel te houden.

In sommige producten, zoals de Nut-free is gekozen om diverse noten-vrije oliën te combineren om een optimaal medium te creëren voor een aangename massage (aangenaam voor de masseur en voor de klant). Ook hier wordt Jojobaolie toegevoegd.

Er is dus niets mis met een goede natuurlijk olie, maar voor het beste resultaat, is het goed om deze toch wat te mengen. Om dat voor u makkelijker te maken werken ook wij met alleen maar volledig natuurlijke en zuivere plantaardige producten.

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square