SAUNA OPGIETMIDDEL

Bent u op zoek naar een sauna opgietmiddel, dan bent u bij Aysun-Wellness aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan wellness producten. U kunt in onze webshop terecht voor verschillende massageproducten, reinigers voor bijvoorbeeld uw massagetafel, vloer en tafels en sauna producten zoals een opgietmiddel.

 

 

Veel verschillende soorten sauna opgietmiddel

Opgietmiddelen voor in de sauna zijn er in verschillende soorten. Ze zorgen allemaal voor een aangename tijd in de sauna en hebben allemaal een ander effect op uw lichaam en uw gemoedstoestand. Onder andere hebben wij de volgende opgietmiddelen in ons assortiment:

  • Eucalyptus: dit sauna opgietmiddel is heerlijk zacht en fris geurend en helpt u beter te ademen en heeft dan ook een verlichtende werking bij infecties, allergieën en astma;

  • Lavendel: deze welbekende geur vult meteen de hele sauna. Het heeft een erg ontspannende werken en zorgt voor een goede en prettige nachtrust. Lavendel werkt daarnaast ook pijnstillend en kan helpen bij het verhogen van de weerstand en het bestrijden van schimmels;

  • Dennen: een vriendschappelijke en frisse geur. Een dennengeur kan helpen bij verstoppingen van de luchtwegen.

 

 

Sauna Infusion Concentrate

Sauna Infusion Concentrate is een speciaal sauna opgietmiddel. Het is een mengsel van etherische olie met ethanol; daarom is het ook belangrijk dat u deze nooit direct op de saunakachel gooit. Door de ethanol geeft deze dan een steekvlam. Het is een erg prettige geur en verkrijgbaar in een hoge concentratie, zodat het een erg zuinig product is. Al deze opgietmiddelen voor in de sauna kunt u bestellen in onze webshop! Mocht u vragen hebben over een product, dan kunt u altijd bellen naar 010-5248624.