RELAX MASSAGE OLIE

Een fijne relax massage olie kunt u vinden in de webshop van Aysun-Wellness. Een massage is natuurlijk uitermate geschikt om tot rust te komen. Daarom is het extra prettig om een speciale relax massage olie te hebben, die niet alleen uzelf of uw klant laat ontspannen, maar ook de huid helemaal laat ontspannen.

 

 

Speciale relax massage olie voor ontspannende massages

In ons assortiment hebben we een speciale relax massage olie die u kunt gebruiken voor een massage om eens helemaal te ontspannen. Dit is de Massageolie Relaxing. Het is een variatie op de klassieke olie, maar dan met de toevoeging van een bepaald stofje. Dit stofje is een NanoCacao. Dit zorgt er niet alleen voor dat u zich helemaal ontspant, maar zorgt er ook voor dat uw huid helemaal ontspant en zich herstelt van alle indrukken van buitenaf. Naast deze massageolie, is er ook een andere relax massage olie, namelijk de Massageolie Hotstone. Deze is speciaal ontwikkelde voor de hotstone massage; een massage met hete stenen. Door de hitte van de stenen gaan de poriën open staan en de Massageolie Hotstone is dan extra prettig en heeft een erg ontspannende werking.

 

 

Nog meer ontspannende massageoliën

Alle massageoliën hebben in principe een ontspannende werking. Zo hebben we verschillende varianten, bijvoorbeeld een massageolie voor mensen met een notenallergie, of een olie voor mensen met een erg gevoelige huid. Alle oliën hebben een unieke combinatie van oliën, en deze kunt u allemaal bestellen in onze webshop! Heeft u vragen over een product? Dan kunt u altijd bellen naar 010-5248624 en dan beantwoorden wij graag uw vraag.