SPECIALE 

REINIGERS

Ook op dit gebied wil Aysun-Wellness graag meedenken met haar klanten en hebben we een productlijn opgezet met speciale reinigers, AW-cleaners. Voor alle reinigers geldt dat te veel niet beter is. Reinigers laten dan een sluier na op het object, die na verloop van tijd lastig te verwijderen is. Gebruik niet meer dan de geadviseerde hoeveelheid.

 

Woodprotector – dit product is geen traditionele reiniger. Het product beschermt eigenlijk voordat het vuil wordt en zorgt dat het hout ook nadien schoon blijft. Het acteert als een coating, maar laat geen coating laag zien. Vuil hecht zich niet, het hout blijft “droog” en door het gladde oppervlak is ook minder kans op alg aanslag.

 

Massagetafelreiniger – Omdat het (kunst)leer van de meeste massagetafels en stoelen niet goed tegen agressieve reinigers kan, maar u toch soms vuil, vet (en olie) van de tafel moet verwijderen, hebben we een reiniger ontwikkeld die het materiaal van de tafels en stoelen niet aantast, maar wel goed reinigt en ook makkelijk af te nemen is.

 

Zonnebankreiniger – Een reiniger die goed, snel en effectief reinigt zonder de acrylplaat aan te tasten.

 

Acrylbadreiniger – Voor baden en jacuzzi’s. Het is vaak een probleem om de vettige rand aan de bovenzijde van het bad (op de waterlijn) te verwijderen, zonder te krassen en zonder het acryl aan te tasten. Deze reiniger weekt het vuil snel los en is makkelijk weg te spoelen. Verwart u veel schuim niet met goed schoonmaken. Deze reiniger heeft weinig schuim waardoor u niet 10-tallen liters water nodig heeft om het schuim weg te spoelen.

 

Vloer/tegelreiniger – Snel en streeploos uw vloeren en tegelwanden reinigen.

 

Hygiënische reiniger – Om snel en goed de stoel of tafel hygiënisch te reinigen na een massage. Is gebaseerd op natuurlijke effecten van etherische olie. Ook geschikt voor pedicures en schoonheidssalons.

 

Ultrasoonreiner - Om apparatuur/gereedschap goed te reinigen is de juiste volgorde eerst mechanische reiniging en vervolgens een desinfectie slag, indien noodzakelijk. Desinfectie zonder de eerste stap, is minder zinvol en geeft ook geen schoon resultaat. als het zichtbare vuil verwijderd is, kan er ook een goede desinfectie plaats vinden.
Een van de methodes om mechanisch te reinigen is Ultrasoon. De ultra korte geluidsgolven veroozaken in water luchtbelletjes die als kogeltjes het vul losschieten. Door het kiezen van de juiste reiniger wordt het vuil direct goed opgenomen in het water en komt het makkelijker los van het oppervlak. De juiste reiniger zorgt er dan ook vor dat het vuil blijft "zweven" en niet opnieuw zal afzetten op het gereinigde oppervlak.

Bij het uitoefenen van een massagesalon, zonnebankstudio of sauna hoort ook het op een juiste manier reinigen van de vloeren, banken e.d.