OLIEMASSAGE

Voor alle producten die u nodig hebt voor een fijne oliemassage kunt u terecht bij Aysun-Wellness! Of u nu een erg gevoelige huid hebt, van een lekker luchtje houdt of een notenallergie heeft, de perfecte olie voor een fijne oliemassage hebben we voor u in ons assortiment, net als vele andere wellness producten

 

 

Een prettige oliemassage met de massageoliën van Aysun-Wellness

Alles wat u nodig heeft voor een goed oliemassage vindt u op onze website. Zo hebben we een breed assortiment aan massageoliën voor zowel particulieren als professionele masseurs. Wij hebben een onderzoek gedaan onder professionals om uit te vinden wat de beste massageoliën zijn, zodat we deze aan u kunnen aanbieden in onze webshop. Daar vindt u onder andere:

  • Massageolie Relaxing: meer dan een normale massageolie, hier is namelijk het stofje NanoCacao toegevoegd. Dit zorgt voor een ontspannend effect van de huid, waardoor u zelf ook ontspant.

  • Massageolie Sport: deze olie ondersteunt het herstel van de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor pijnlijke blauwe plekken snel verdwijnen.

  • Massage Gel Neutral: dit is een gel die zich gedraagt als olie als het in aanraking komt met de huid.

 

 

Een blijvende ontwikkeling voor het beste assortiment

Om u het beste assortiment te kunnen bieden, blijven wij nieuwe producten ontwikkelen. Dit doen we door nieuwe combinaties te maken met verschillende oliën en gels. Op deze manier kunnen we uw oliemassage nog beter maken. Mocht u nog vragen hebben over een specifiek product, of andere vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken door te bellen naar 010-5248624.