NOTENVRIJE MASSAGEOLIE

U kunt bij Aysun-Wellness terecht voor verschillende soorten oliën, zoals notenvrije massageolie. U kunt bij ons niet alleen terecht voor massageolie van de beste kwaliteit, onze massageolie zit namelijk ook in een goed doordachte, prettige verpakking die gemakkelijk in het gebruik is. Wij luisteren namelijk naar onze klanten en masseurs. Zo blijven we steeds producten ontwikkelen die inspelen op de behoeften van masseurs en kunnen we u de beste kwaliteit blijven bieden.
 

Notenvrije massageolie online bestellen

We blijven doorontwikkelen en zoeken naar antwoorden op vragen uit de markt. Zo kunnen we onderscheidende producten aanbieden, zoals notenvrije massageolie. We hebben verschillende soorten massageoliën in ons assortiment, echter allen met verschillende eigenschappen. Voor mensen met een ernstige notenallergie hebben we de notenvrije massageolie met vitamine E, Druivenpitolie, Olijfolie, Jojobaolie, Avocado-olie, Abrikozenpitolie en Safflowerolie. Deze olie is ook iets droger dan de classic massageolie, is erg huidvriendelijk en geschikt voor een normale tot vette huid. De Massageolie Nutfree is goed te mengen met etherische olie.
 

Speciale sportolie

Naast notenvrije massageolie hebben we wij Aysun-Wellness ook verschillende soorten sport massageolie die het herstel van de spieren ondersteunen. U kunt alles gemakkelijk online bestellen en veilig betalen via PayPal of iDEAL. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-5248624.