Als u op zoek bent naar neutrale massage-olie, dan bent u bij Aysun-Wellness aan het juiste adres. Door onderzoek te doen bij professionele masseurs weten we waar goede massageoliën aan moeten voldoen en voor welk doel welke massageolie gebruikt kan worden. Zo kunnen we een breed assortiment aan wellness producten bieden, waaronder ook neutrale massageolie.

 

 

Veel keuze uit verschillende soorten neutrale massage-olie

Als u een gevoelige huid heeft, of niet goed tegen parfum en andere toegevoegde elementen kan, dan is een neutrale massage-olie een slimme keuze. Bij Aysun-Wellness hebben we ook gedacht aan mensen met een erg gevoelige huid. Zo kunt u ook genieten van een fijne massage. Zo heeft u keuze uit de volgende producten:

  • Massage Gel Neutral: dit is een gel die zich, zodra u begint met masseren, gedraagt als een olie. Deze olie is zuinig in gebruik, lang smeerbaar en u kunt daarna meteen tapen waardoor deze olie erg geschikt is voor sportmassages;

  • Massageolie Classic: dit is een standaard massageolie die reukloos is en van nature vitamine E bevat;

  • Massageolie Nutfree: deze neutrale massage-olie is erg huidvriendelijk en ook geschikt voor mensen met een ernstige notenallergie.

 

 

Constant in ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat we de meest optimale producten aan kunnen bieden. Daarom blijven we ontwikkelen en zoeken we door naar de meest ideale combinatie aan oliën en gels. Ook blijven we producten ontwikkelen die net wat anders zijn dan u gewend bent, zodat u telkens wat nieuws kunt proberen. Mocht u vragen hebben over een product, dan kunt ons altijd bereiken op het telefoonnummer 010-5248624.

 

NEUTRALE MASSAGE-OLIE