NATUURLIJKE MASSAGE OLIE

Bij Aysun-Welness vindt u de perfecte natuurlijke massage olie. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze massageoliën natuurlijk, dierproefvrij en plantaardig zijn. Dit geldt ook voor onze grondstoffen. Zo bent u verzekerd van een natuurlijke massageolie. Daarnaast is er in onze webshop ook nog een groot assortiment aan massageoliën, zodat er voor ieder wat wils is.

 

 

Vind de beste natuurlijke massage olie voor uw eigen gebruik

Of u een natuurlijke massage olie nodig hebt voor uzelf, of voor uw massagepraktijk, ter ontspanning of voor sportmassages, bij Aysun-Wellness slaagt u altijd. We hebben verschillende soorten natuurlijke massage olie in ons assortiment, met onder andere:

  • Massageolie Relaxing: een variatie op de klassieke olie met een toevoeging van een NanoCacao. Dit stofje zorgt ervoor dat de huid zich ontspant;

  • Massageolie Classic Washable: door een toevoeging van plantaardige olie zodat deze nog beter uitwasbaar is dan de klassieke olie;

  • Massageolie Nutfree: deze olie is volledig nootvrij en is daardoor ook geschikt om te gebruiken voor mensen met een ernstige notenallergie.

 

 

Aysun-Wellness is anders dan anderen

Gesprekken die we gehad hebben met professionele masseurs vormen de basis van onze producten. Zo vroegen wij ze bijvoorbeeld wat de basis is van de oliën die zij prettig vinden om te gebruiken, en wat een handige en fijne verpakkingen zou zijn. Zo heeft u altijd de meest ideale natuurlijke massage olie voor uw gebruik die u makkelijk kunt bestellen via onze webshop.