MASSAGE OLIE NEUTRAAL

Bij Aysun-Wellness vindt u massage olie neutraal in het assortiment. U vindt bij ons voor elke toeppassing het juiste product. Bij het ontwikkelen van onze producten hebben wij advies ingewonnen bij masseurs. Koopt u bij ons massage olie neutraal dan kunt u er dus vanuit gaan dat u kwaliteit in handen heeft. Plaats vandaag nog uw bestelling!

 

 

Massage olie neutraal: uniek in de markt
Luisteren naar onze klanten. Dat vormt een belangrijke basis voor onze bedrijfsvoering. Wij spelen zo flexibel mogelijk in op uw wensen. Zo is onze massage olie neutraal voorzien van handige en prettige verpakking die praktisch is voor de masseur in kwestie. Onze massage olie is verpakt in een brede fles die stabiel staat, voorzien van een pomp. Knoeien bij het omzetten van de pomp is hiermee verleden tijd. Onze massage olie neutraal is uniek. De gel is in tegenstelling tot de meeste massageoliën niet op waterbasis maar gemaakt op basis van olijfolie. Hierdoor is de olie zuinig in gebruik, wordt weg lopende olie voorkomen en is de olie lang smeerbaar zonder geur af te geven. De olie is gemakkelijk afwasbaar en vlekt niet.

 

 

Plaats vandaag nog uw bestelling

Plaats vandaag nog online uw bestelling voor massage olie neutraal! Online bestellen en betalen is bij ons veilig en vertrouwd waarbij een keuze kan worden gemaakt uit betalen via PayPal of iDEAL. Heeft u vragen dan beantwoorden wij deze graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 010-5248624.