MASSAGE AMANDELOLIE

Bij Aysun-Wellness vindt u allerlei soorten massageoliën die gemaakt zijn op basis van amandelolie en andere natuurlijke stoffen. Wij hebben alle eisen die professionele masseurs aan massageproducten stellen in kaart gebracht en op basis daarvan een ruim assortiment massageproducten samengesteld. Wij vinden het zeer belangrijk om naar onze klanten te luisteren en zo onze producten positief te blijven ontwikkelen. En daar kunt u van profiteren! Plaats online uw bestelling in de webshop en ervaar de ontspannende werking van onze massage oliën.

 

 

Massage op basis van amandelolie: heerlijk relax

In ons volledige assortiment vindt u verschillende soorten massageoliën, ieder op basis van speciaal geselecteerde oliën. Onze Massageolie Classic bevat een standaard massageolie die gemaakt wordt op basis van amandelolie, natuurlijke vitamine E en Jojoba-olie. Deze massage olie is prettig in gebruik voor zowel klant als masseur. Het is daarnaast geheel reukloos en laat zich goed mengen met estherische olie. Voor mensen met een milde of ernstige noten allergie is deze klassieke massageolie met amandelolie niet geschikt. Daarvoor hebben wij een aparte Massageolie Nutfree, die op basis van safflowerolie, olijfolie, abrikozenpitolie, druivenpitolie, jojobaolie en avocado-olie is samengesteld. Het heeft een drogere samenstelling waardoor deze erg fijn is voor mensen met een wat vettige huid.

 

 

Bestel een huidvriendelijke massageolie

U kunt in de webshop heel eenvoudig een bestelling plaatsen voor heerlijk ontspannende massageproducten. U kunt veilig en vertrouwd via iDEAL en PayPal afrekenen. Heeft u nog vragen of wilt u graag nog meer informatie, dan zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 010-5248624.