MAGNESIUMOLIE

Aysun-Wellness is dé leverancier voor de beste magnesiumolie die u er op dit moment te koop is. Onze ontwikkelaars hebben goed geluisterd naar de wensen van professionele masseurs en hebben aan de hand van deze informatie een uniek assortiment massageproducten voor u samengesteld. Eén product is niet voldoende om te kunnen voldoen aan alle wensen van alle mensen. Daarom hebben wij een productenpakket samengesteld waar iedereen een geschikte massage olie kan vinden.
 

 

Magnesiumolie verkrijgbaar in de webshop van Aysun-Wellness

Wij hebben verschillende soorten massageoliën en gels verkrijgbaar, ieder met eigen en specifieke eigenschappen voor een heerlijk ontspannende massage. Naast de magnesiumolie kunt u bij ons kiezen voor de:

 

  • Massageolie Relaxing;

  • Massageolie Hotstone;

  • Massageolie Nutfree;

  • Massageolie Classic en Classic Washable.

 

De magnesiumolie is zeer geschikt voor mensen die last hebben van gewrichtspijn of gevoelige spieren. Ook bij kramp kan magnesium uitkomst bieden. Omdat magnesium sneller via de huid wordt opgenomen, is dit een effectievere manier dan het innemen van magnesiumsupplementen. Daarmee is een massage bij een massagasalon niet alleen ontspannend maar draagt dit ook bij aan een verbetering van de gezondheid. Heeft u interesse om magnesiumolie te bestellen voor gebruik in een massagesalon of voor thuisgebruik? Bij Aysun-Wellness kunnen beide partijen terecht. U kunt eenvoudig via de webshop een gewenst product bestellen en veilig via PayPal of iDEAL afrekenen. Heef u nog vragen? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 010-5248624.