MAGNESIUM OLIE

In het uitgebreide assortiment van Aysun-Wellness vindt u heerlijke magnesium olie van de hoogste kwaliteit. Tijdens de ontwikkeling van onze massageproducten hebben wij uitvoerig naar professionele masseurs geluisterd. Zij werken immers iedere dag met verschillende soorten massageproducten en weten precies waar er bij een klant behoefte aan is. Omdat oliën voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, hebben wij meerdere massageproducten ontwikkeld. Ieder met unieke elementen voor een optimaal relaxmoment.

 

 

Magnesium olie: speciaal ontwikkeld

Onze magnesium olie is een goed voorbeeld van toepassing van verschillende wensen vanuit de praktijk. Magnesium is een mineraal dat een lichaam nodig heeft maar oraal moeilijk door het lichaam kan worden opgenomen. Juist door de huid kan magnesium wel gemakkelijk worden opgenomen, waarvoor onze magnesium olie zeer geschikt is. Daarnaast is deze olie ook erg populair om gewrichtspijn te verminderen of bij kramp. Wij produceren uitsluitend natuurlijke en plantaardige massageproducten zodat ook deze vaak geschikt zijn voor mensen met allergieën. Onze Massageolie Nutfree is hiervan een goed resultaat, die ook voor een vettige huid zeer geschikt is.

 

 

Plaats uw bestelling in onze webshop

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit magnesium olie voor in uw massagesalon of thuis? Bekijk online ons gehele assortiment massageproducten en plaats direct uw bestelling in de webshop. Is iets niet duidelijk of heeft u nog vragen, dan zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 010-5248624.