MAGNESIUM MASSAGE OLIE

Bij Aysun-Wellness bestelt u eenvoudig online een kwalitatieve magnesium massage olie. Wij hebben goed naar de wensen van professionele masseurs geluisterd bij de ontwikkeling van onze massageproducten. Onze magnesium massage olie is hiervan een goed voorbeeld. Op deze manier helpen wij mensen aan unieke massageproducten die voor een waar relaxmoment zorgen. Onze massage oliën zijn gemaakt van natuurlijke en plantaardige elementen zodat u bij ons altijd kunt rekenen op een huidvriendelijke massage olie.

 

 

Magnesium massage olie: beter opgenomen door de huid

Onze magnesium massage olie bevat een oplossing van Magnesiumchloride. Magnesium zelf is een natuurlijk mineraal dat ieder lichaam nodig heeft en die veel mensen te weinig binnenkrijgen. Magnesium kan oraal worden aangevuld maar wordt veel beter opgenomen door de huid. Hierdoor is onze magnesium olie een perfecte manier om uw magnesiumtekort op een prettige manier aan te vullen. Het wordt veel gebruikt bij verlichting gewrichtspijn of bij gevoelige spieren. Uiterst geschikt voor sportmassages.  Naast onze speciale magnesium massage olie vindt u in ons assortiment ook oliën met andere eigenschappen. Zo hebben wij voor mensen met een ernstige of milde notenallergie de unieke Massageolie Nutfree ontwikkeld. Deze olie is ook geschikt voor mensen met een vettige huid en is zeer huidvriendelijk.

 

 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van een fijne massageolie? Dan bent u bij Aysun-Wellness aan het juiste adres. U kunt onze producten online in de webshop bestellen, maar u kunt ons ook telefonisch contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over een bepaald product. Wij zijn te bereiken via het nummer 010-5248624.