LEVERANCIER MASSAGEGEL

Aysun-Wellness is dé online leverancier voor hoge kwaliteit massagegels.  In onze overzichtelijke webshop geeft u heel eenvoudig uw bestelling bij ons door en wij zorgen ervoor dat uw massagegel snel in huis is.  Zowel particulieren als professionele massagesalons kunnen wij ons terecht wanneer zij op zoek zijn naar kwalitatieve massageproducten voor een aantrekkelijk tarief.

 

 

Leverancier massagegel: aandacht voor ontwikkeling van nieuwe massageproducten

Bij de ontwikkeling van onze massageproducten hebben wij goed geluisterd naar de wensen van masseurs. Zij werken immers iedere dag met massageoliën en massagegels waardoor zij het beste weten waar behoefte aan is. Ook horen zij wat klanten prettig vinden aan een bepaald soort olie of gel. Aysun-Wellness heeft deze tips ter handen genomen en speciale soorten massagegels ontwikkeld die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. In ons assortiment treft u de Massage Gel Neutral en de Massage Gel Lavendel aan. Vooral de Massage Gel Neutral is een goed voorbeeld van een unieke massagegel. Deze gel is op olijfolie basis gemaakt, in plaats van water basis.  Het is daarnaast zuinig in gebruik en voorkomt dat de olie wegloopt zodra deze op de huid is geplaatst. Hij is geurloos en zeer geschikt voor sportmassages omdat er direct tape op de huid kan worden geplaatst. De massage Gel Lavendel is gelijk aan de neutrale gel, maar geeft door de lage dosering van lavendelolie een prettige geur af.

 

 

Interesse?

Als leverancier van massagegels kunnen zowel particulieren als professionele masseurs bij de webshop terecht. U betaalt veilig via iDEAL en PayPal en wij leveren de bestelling op ieder gewenst adres af. Wacht dus niet langer en kies voor dé beste leverancier van massagegel: Aysun-Wellness! Voor meer informatie zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 010-5248624.