GROOTHANDEL WELLNESS

Aysun-Wellness is dé groothandel voor al uw wellness producten. Wij staan bij onze producten garant voor een hoge kwaliteit en hebben goed geluisterd naar professionele masseurs die al met veel verschillende massageproducten hebben gewerkt. Zo zijn wij tot onze prachtige collectie massageproducten gekomen waar we erg trots op zijn. En u kunt deze nu heel eenvoudig online in de webshop bestellen. Wacht dus niet langer en plaats nu uw bestelling!

 

 

Groothandel wellness: aandacht voor gebruiksgemak van de verpakking

Mede door alle informatie van professionele masseurs leveren wij onze wellness producten in een gebruiksvriendelijke verpakking. Wij hebben een stabiele, brede fles ontwikkeld die standaard met een pompje wordt geleverd. Hierdoor is knoeien niet meer aan de orde en is de fles erg makkelijk hanteerbaar. Als groothandel van wellness producten zijn wij continu in ontwikkeling om onze klanten de meest optimale producten aan te kunnen bieden. Wij zoeken daarbij naar ideale combinaties en creëren daardoor wellness producten die anders zijn! Als voorbeeld hebben wij een plantaardige gel op olijfolie in plaats van op water basis.

 

 

Bestel  heerlijke massageproducten bij onze groothandel wellness

In de webshop kunt u heel snel en gemakkelijk uw bestelling aan ons doorgeven. U kunt veilig via iDEAL of PayPal betalen, waarna wij uw wellness bestelling zeer snel vanuit onze groothandel kunnen leveren. Wacht niet langer en gun uzelf of uw klanten een heerlijk wellness product van groothandel Aysun-Wellness. Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 010-5248624.