GROOTHANDEL MASSAGE OLIE

Bij groothandel Aysun-Wellness bestelt u heel snel en eenvoudig online in de webshop hoge kwaliteit massage olie. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door onze gerichte aandacht voor kwaliteit en aandacht voor het gebruiksgemak van de verpakking van onze massageproducten. Zo hebben wij bij de keuze voor de verpakking gekeken naar wat handig werkt in de praktijk. Daarom leveren wij als groothandel onze massage olie en gel in een brede en stabiele fles die inclusief pomp wordt geleverd. Knoeien is hierdoor voltooid verleden tijd!

 

 

Groothandel massage olie voor professionele masseurs

Zowel particulieren als professionele masseurs kunnen bij groothandel Aysun-Wellness terecht voor het bestellen van hoge kwaliteit massageproducten. Wij hebben een uitgebreid assortiment massage olie voor u beschikbaar:

 

  • Massageolie Nutfree;

  • Massageolie Classic;

  • Massageolie Hotstone;

  • Massageolie Relaxing;

  • Massageolie Classic Washable.

 

Bij de ontwikkeling van onze massageproducten hebben wij goed geluisterd naar de wensen van professionele masseurs. Hiervan is de Massageolie Classic Washable een goed voorbeeld. Door de toevoeging van een PEG vrije en plantaardige emulgator is deze massage olie beter uitwasbaar dan de classic versie.

 

 

Grote bestellingen mogelijk

Voor zeer grote bestellingen van groothandel massage olie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 010-5248624. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u van een passend voorstel voorzien.