GEURLOZE MASSAGEOLIE

Bij Aysun-Wellness vindt u een hoge kwaliteit geurloze massageolie. U kunt deze geurloze massageolie online in onze webshop bestellen. Bij de ontwikkeling van onze massageproducten hebben wij goed naar professionele masseurs geluisterd om tot een optimaal eindresultaat te komen. Daarbij hebben wij ook aandacht besteed aan de vormgeving van de verpakking zodat deze praktisch in gebruik is. Wij zijn daarvoor hét adres voor ontspannende geurloze massageolie!

 

 

Geurloze massageolie: Massageolie Classic

Ieder huidtype is anders waardoor wij meerdere soorten massageoliën hebben ontwikkeld, iedere soort met unieke eigenschappen. Onze Massagageolie Classic is een standaard massageolie die gemaakt is op basis van amandelolie, Jojoba-olie en natuurlijke vitamine E. Deze olie is prettig in gebruik voor zowel masseur als klant. Daarnaast is de olie compleet reukloos en laat de geurloze massageolie zich goed mengen met etherische olie. Wij zijn constant op zoek om unieke massageproducten te ontwikkelen om u optimaal te kunnen laten genieten van een ontspannende massage. Een voorbeeld hiervan is onze Massage Gel Neutral, dat niet op waterbasis is gemaakt maar op olijfolie basis. Het gedraagt zich verder als een normale olie die goed smeerbaar is, maar is uitstekend geschikt voor een sportmassage. Omdat de gel niet druipt, is deze zeer populair bij schoonheidsspecialistes.

 

 

Bestel direct!

Heeft u interesse in een geurloze massageolie voor uw massagesalon of voor thuisgebruik? Wacht dan niet langer en bestel de heerlijke massageolie in de webshop. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 010-5248624. Bij Aysun-Wellness bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit massageproducten!