MASSAGEOLIËN

Bij Aysun-Wellness vindt u een breed assortiment aan massageoliën. Deze oliën zijn altijd van hoge kwaliteit en hebben een fijne en handige verpakking. Al onze massageoliën zijn natuurlijk en plantaardig, maar ook dierproefvrij. Zo heeft u altijd een eerlijke en lekkere olie in huis.

 

 

Een breed assortiment aan massageoliën

Elke massageolie heeft weer een ander doel. Zo zijn er massageoliën voor sport, maar ook voor ontspanning. Daarom hebben we een groot assortiment waar u voor elk doel een goede olie kunt vinden. Bij het ontwikkelen van onze oliën houden we  rekening met verschillende factoren, zoals een handige verpakking en of het product makkelijk uit te wassen is. In het assortiment zit dus een breed scala aan massageoliën waaronder:

 

  • Massageolie Classic: reukloos met o.a. amandelolie en jojoba-olie;

  • Massageolie Nutfree: een olie die geschikt is voor mensen met een ernstige notenallergie met o.a. abrikozenpitolie en avocado-olie;

  • Massageolie Hotstone: een massageolie speciaal voor hotstone massages.

 

 

Bestel snel de beste massageolie in onze webshop!

Naast bovengenoemde massageoliën hebben we in onze webshop nog meer massageoliën. Als u uw keuze gemaakt hebt, kunt u uw bestelling plaatsen in onze webshop. U kunt hier betalen via PayPal of iDEAL en u kunt uw bestelling thuis laten bezorgen. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar 010-5248624.