Magnesium spray

een oplossing van 31% Magnesiumchloride in water. Magnesium is een mineraal dat het lichaam nodig heeft en die we in onze voeding te weinig tegen komen. Magnesiumsupplementen die oraal worden ingenomen worden minder goed opgenomen in het lichaam. Magnesium is een mineraal dat veel effectiever wordt opgenomen door de huid.

Bovendien heeft de spray een direct effect bij kramp of gevoelige spieren. Ook geeft het al na enkele dagen gebruik verlichting van gewrichtspijn als die veroorzaakt wordt door verkalking. (niet bij ontstekingen). (alleen gebruiken op de gezonde huid)

 

Massageolie Sport

Bevat een aantal etherische oliën die het herstel van de spieren ondersteunen. De olie geeft ook een betere doorbloeding van de huid, waardoor blauwe plekken en de pijn daarvan, sneller verdwijnt.

 

 

 

SPORT & SPECIALS

Magnesium massage Lotion

Is een oplossing van 28% magnesiumchloride in water, geëmulgeerd met met Jojobaolie en Arnicaolie. Hierdoor is de magnesiumoplossing goed geschikt voor massagetoepassing zonder huidirritatie. Het product laat zich uitsteken gebruiken als massagelotion prettig voor masseur en voor de klant. Het positieve effect dat u via de spray hebt kunt u één op één door vertalen naar de Lotion.